Call
+1 111 111 1111
Yhteys
shop@example.com
Store info

Mon-Fri, 9am-5pm

Directions

1005 Langley St

Victoria, BC V8W 1V7

1005 Langley St

Victoria, BC V8W 1V7

Mon-Fri, 9am-5pm

TOIMITUSEHDOT

Toimitusehdot

Päivitetty 2/ 2023


Luoto Cosmetics 

Tuotteita myy Luoto-tuotteet (Y-tunnus 2863913-4).

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. 

 

Tilaaminen

Ota yhteys sähköpostitse:  info@luotocosmetics.fi
Tuotehinnat eivät sisällä toimitusmaksuja.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
 

 


Maksutavat


Lähetämme tilauksestasi sähköpostiin laskun, maksettuasi laskun toimitamme tuotteet antamiisi yhteystietoihin; nimi, osoite, sähköpostiosoite, puh. numero. 

  

 

Toimitustavat ja -aika

Lähetämme varastossa olevat tuotteet postitse asiakkaalle mahdollisimman pian. Pääsääntöisesti paketit lähtevät 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Varaamme oikeuden pidempään toimitusaikaan, jos tilattu tuote on tilapäisesti loppu. Jos tuote on päässyt loppumaan varastostamme, otamme yhteyttä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin.

Tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla valittuun toimituspisteeseen.
 

 

Toimitustavat

Lähetämme tuotteita Suomeen alla olevilla tavoilla, niihin sisältyvät pakkaus- ja postituskulut:

Postin pikkupaketti (max 2 saippuaa), postiluukkuun toimitettuna 5,50 € (sis.alv 24%)
Toimitus postiin tai postin pakettiautomaattiin (3-20 saippuaa) 5,50 € (sis.alv 24%)
Matkahuolto Lähellä-paketti (nouto Matkahuollosta tai lähimmästä Matkahuolto-asiamiespisteestä tai Matkahuollon Pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset) 5,50 € (sis.alv 24%)

Tilatessasi yli 70 € tilauksen emme veloita toimitusmaksua. 

Postipaketin saapumisilmoitus tulee asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon / sähköpostiosoitteeseen. Lähetystä säilytetään postissa saapumispäivän lisäksi 7 vuorokautta.  

Jos olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä matkapuhelinnumerosi, saat tekstiviesti-ilmoituksen, kun paketti on postitoimipaikassa noudettavissa.

 

Lähellä-paketin noutaminen: Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. (S-marketit, K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). 

 

Palautus- tai peruutusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Tämä on kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille. 

Tilauksen palauttamisesta on tehtävä ilmoitus ottamalla yhteys sähköpostilla:
info@luotocosmetics.fi,
tai postiosoitteeseen: 
Luoto-tuotteet, Sahantie 26, 21500 Piikkiö, jotta saat ohjeistuksen palautukselle.

Palautus on tehtävä 14 vuorokauden sisällä palautusilmoituksesta. Kun palautettu tuote on saapunut meille, suoritamme takaisinmaksuna tilauksen arvon ja toimituskulut.

Liitä palautukseen seuraavat tiedot:
- tilausnumero ja tilauksen päivämäärä/ vastaanottopäivä
- nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi.

Palautusosoite:
ASIAKASPALAUTUS
Luoto-tuotteet,
Sahantie 26, 21500 Piikkiö. 

Palautuksista korvataan takaisin vain koskemattomat ja käyttämättömät tuotteet. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Kun palautus on hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostiviestillä linkin, josta pääset lisäämään pankkitilin, jolle palautamme maksun, mikäli olet tehnyt oston pankkipainikkeella. Mikäli maksu on tehty korttimaksulla palautamme maksun suoraan kortille.

Noutamatta jätetty tilaus ei ole palautus. Tällaisessa tapauksessa toimitus- ja palautuskuluista vastaa asiakas, jollei erikseen ole muuta sovittu. Noutamatta jätetyn paketin palautuskulut ovat 10,50 €, jotka jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautunut paketti voidaan asiakkaan pyynnöstä lähettää takaisin asiakkaalle uusilla toimituskuluilla. 

Kuljetusvaurioit ja vialliset tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on viallinen tai olet vahingossa saanut väärän tuotteen, tulee virheestä ilmoittaa välittömästi (viimeistään 14 pv tilauksesta), jotta voimme sopia menettelystä.
Ota yhteys osoitteeseen info@luoto-tuotteet.fi  
tai postiosoitteeseen:
Luoto-tuotteet, Sahantie 26, 21500 Piikkiö.

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on reklamaatio tehtävä kuljettaneelle taholle (Posti tai Matkahuolto).

Lisätietoja kuluttajan oikeuksista verkkokaupassa löydät kuluttajaviraston sivuilta. 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.