Call
+1 111 111 1111
Yhteys
shop@example.com
Store info

Mon-Fri, 9am-5pm

Directions

1005 Langley St

Victoria, BC V8W 1V7

1005 Langley St

Victoria, BC V8W 1V7

Mon-Fri, 9am-5pm

Raaka-aineet

Ihoa hellivät puhtaat luonnon raaka-aineet on valittu huolella jokaiseen tuotteeseen. Kasveista uutetaan tuotteisiin vaikuttavia ainesosia ihoa ravitsemaan, hoitamaan ja pehmentämään.
Luonnonkosmetiikan ideologian mukaisesti tuotteisiin käytetään puhtaita ja korkealaatuisia kasvirasvoja ja -öljyjä, jotka ovat pääosin luomulaatuisia. Kylmäpuristetut kasviöljyt ja -rasvat sisältävät ihon hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja, antioksidantteja ja mineraaleja. 
Luodon tuotteet ovat mietoja ja sopivat myös herkkäihoisille.
Suurin osa tuotteista ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Merkintä mehiläisvahasta löytyy tuotteista, joissa sitä on käytetty.


 
 
Koivu
Koivun käytöllä ihon hoidossa on pitkä perinne. Koivunlehdillä on desinfioiva vaikutus, ja öljyyn uutetut koivunlehdet pehmentävät ja puhdistavat ihoa.
Luoto Koivusaippuaan saadaan myös tuoksu öljyyn uutetusta koivunlehdestä.

Terva
Tervaa on pohjolassa käytetty kansanparantajien keskuudessa ihonhoitoon ikiaikaisesti. Puhdistava, desinfioiva vaikutus on tunnettu ja tervalla on parannettu haavoja ja tulehduksia. Tervalla tiedetään olevan pehmentävä ja ihoa silottava vaikutus.

Luoto Tervasaippuan tuoksu on suomalaisille tuttu saunasta, tervatuista köysistä, veneen tervauksesta ja laivankansista.

Kehäkukka
Kehäkukka on ihon hoidossa arvostettu kasvi. Sillä on ihoa uudistava vaikutus, ja antiseptisena se auttaa lievittämään ihotulehduksia. Kehäkukkaa käytetään perinteisesti kuivan, atooppisen ja herkän ihon tuotteisiin. Luoto Kehäkukkasaippuaan on uutettu kehäkukkaa öljyihin ja saippuan joukossa on lisäksi kehäkukan terälehtiä.


Merisuola
Merisuola sitoo itseensä kosteutta ja sillä on todettu olevan erityisesti kuivan ja atooppisen ihon hoidossa hyviä vaikutuksia. Merisuolalla on vaikuttavuutta myös rasvaisen ihon hoidossa, mineraalipitoinen merisuola tasapainottaa ihon ph:ta,.
Luoto Merisuolasaippuassa on puhdistamatonta hoitavaa merisuolaa. 


Kaoliini savi
Savi sitoo itseensä epäpuhtauksia ja tuo pehmeää ja hellävaraista puhdistavuutta saippuaan. Mineraaleja sisältävä savi tervehdyttää ja tasapainottaa ihon ph:ta. Sopii hyvin sekä kuivan että rasvaisen ihon hoitoon.
Luoto Koivu- ja Kehäkukkasaippuoissa on käytetty kaoliini savea.


Aktiivihiili
Aktiivihiili on antibakteerinen ja sitoo itseensä epäpuhtauksia. Aktiivihiilellä on ihoa tasapainottavia ja rauhoittavia ominaisuuksia, antiseptistä vaikuttavuutta rasvaisen ihon rauhoittamiseen. Aktiivihiili tasapainottaa ihon ph:ta ja sopii hyvin myöskin kuivalle iholle. 
Luoto Teepuu-hiili saippuassa on aktiivihiiltä.


Spirulina
Spirulinassa on runsaasti karotenoideja sisältävää lehtivihreää, jonka tiedetään suojaavan ja hoitavan ihoa.
Luoto Havu- ja Koivusaippuoissa on käytetty spirulinaa.


Vuorenkilpi
Vuorenkilpi sisältää antioksidantteja, arbutiinia ja parkkiaineita, jotka ovat ihonhoidossa vahvistavia ominaisuuksia.
Luoto Tervasaippuaan on käytetty vuorenkilven fermentoituneita lehtiä antamaan saippuan väriin syvyyttä.


Oliiviöljy
Mieto ja pehmeä, erittäin hoitava ja saa saippuan tuntumaan ihanan kermamaiselta.
Kaikissa Luoto-saippuoissa on käytetty oliiviöljyä.


Kookosöljy
Kookosöljy on saippuan puhdistava elementti. Kookosöljy antaa saippuaan vaahtoavuutta ja puhdistavuutta, on erittäin hoitava sekä kosteuttava öljy ihon hoidon kannalta.
Kaikissa Luoto-saippuoissa on käytetty kookosöljyä.


Kaakaovoi
Käsittelemätön kaakaovoi tuo pehmeyttä, tuoksua ja kermamaista vaahtoavuutta saippuaan. Kaakao on hyvin hoitava rasva.
Luoto Teepuu-hiili-, Koivu- ja Kehäkukkasaippuoissa on käytetty kaakaovoita.


Sheavoi
Sheavoi eli karitevoi on ylellisen pehmeää ja ihoa hoitavaa, erinomainen kuivan ja atooppisen ihon hoidossa, sheavoilla on rauhoittava, kosteuttava ja tasapainottava vaikutus ihonhoidossa. Sheavoi tuo saippuaan pehmeästi kuplivaa vaahtoa.
Luoto Merisuola-, Teepuu-hiili-, Koivu- ja Kehäkukkasaippuoissa on käytetty sheavoita.


Risiiniöljy
Risiiniöljy on erittäin hoitavaa öljyä ja tuo kaikkiin saippuoihin runsasta ja pehmeää vaahtoavuutta.
Kaikissa Luoto-saippuoissa on käytetty risiiniöljyä.


Rypsiöljy
Saippuanteossa on ihana käyttää kotimaassa tuotettua luomurypsiöljyä. Rypsiöljy on mieto ja pehmeä öljy ja tuo saippuaan runsaasti hoitavuutta.
Kaikissa Luoto-saippuoissa on käytetty rypsiöljyä.


Mehiläisvaha
Mehiläisvaha on hyvin hoitava luonnontuote. Mehiläisvahalla on ihoa suojaava, pehmentävä ja rauhoittava vaikutus, mehiläisvaha myös kosteuttaa ihoa.
Luoto Terva- ja Havusaippuoihin se tuo hoitavuutta ja pehmentää tuoksua.


ETEERISET ÖLJYT 
Eteeristen öljyjen tuoksut ovat suoraan kasveista saatuja, aitoja luonnontuotteita. Useimmiten ne saadaan aikaiseksi höyrytislaamalla kasvien kukista, hedelmistä, lehdistä, varsista ja juurista, kuoresta tai pihkasta. Eteerisillä öljyillä on mm. antiseptisia, desinfioivia, tulehduksia estäviä ja hillitseviä, verenkiertoa edistäviä sekä kipuja lievittäviä ominaisuuksia.
Luoto-saippuoissa on käytetty eteerisiä öljyjä tarkkaan harkiten ja saatu saippuoihin aikaiseksi miellyttävä tuoksu. Eteeriset öljyt ovat luonnontuoksuja ja haalistuvat ajan kuluessa. 

Ainoastaan Luoto Koivu- ja Tervasaippuat ovat saippuoita, joihin tuoksu on saatu nimensä mukaisesti koivusta ja tervasta.


Teepuu
Luoto Teepuu-hiilisaippuan teepuuöljyn antibakteeriset ja antiseptiset ominaisuudet auttavat monenlaisissa ihon ärtymissä, rauhoittaen ja lievittäen sekä rasvaisen että kuivan ja hilseilevän ihon hoidossa.


Appelsiini
Appelsiiniöljyllä on antiseptisia ominaisuuksia ja sillä on tasapainottava vaikutus ihonhoidossa. Tuoksultaan se on raikas, sen tiedetään rauhoittavan ja rentouttavan mieltä. Se on osa Luoto Kehäkukkasaippuan tuoksua.


Piparminttu
Luoto Merisuolasaippuan piparminttuöljyllä on raikas ja viilentävä vaikutus. Piparmintun piristävä tuoksu kirkastaa ja terävöittää mieltä. Piparmintulla on antiseptisia ominaisuuksia.


Eucalyptus
Luoto Havusaippuassa on eukalyptuksen raikas ja virkistävä tuoksu. Eukalyptusöljyllä on antiseptisia ominaisuuksia, tuoksuna käytetään usein flunssaisen olon helpottamiseen.

Kuusi
Luoto Havusaippuan kuusiöljy on tuoksultaan virkistävä ja raikas. Kuusiöljyllä on antiseptisiä ominaisuuksia ja sitä käytetään rauhoittamaan lihasjännityksiä.


Lime
Luoto Merisuolasaippuan pirteällä sitruksisella Lime-tuoksulla on piristävä ja virkistävä vaikutus. Limellä on tasapainottava vaikutus ihonhoidossa. Miellyttävä mielialan vahvistaja.


Patsuli
Luoto Kehäkukkasaippuan sensuelli tuoksu patsuliöljy on antiseptinen ja sillä on tasapainottava vaikutus ihon hoidossa. Patsuliöljy hoitaa kuivaa, sekä myös epäpuhdasta ja herkkää ihoa. Patsuliöljyn tuoksu kirkastaa ja rauhoittaa mieltä ja sen sanotaan myös herättävän libidoa.


Vanilja
Luoto Kehäkukkasaippuan vanilja on tuoksultaan lämmin ja makea. Vaniljalla tiedetään olevan ihoa kosteuttavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.