Call
+1 111 111 1111
Yhteys
shop@example.com
Store info

Mon-Fri, 9am-5pm

Directions

1005 Langley St

Victoria, BC V8W 1V7

1005 Langley St

Victoria, BC V8W 1V7

Mon-Fri, 9am-5pm

Tarinoita

RSS Blog Feed

Kosmetiikkakurssit

27 Sep, 2018

Kosmetiikkakurssit

On aika helliä kesän paahtamaa ihoa ja tehdä juuri itselle sopivia, hoitavia tuotteita! Luonnonystävän kosmetiikkakursseillamme valmistat mm. voiteita, kuorintoja, naamioita sekä suihkeita. Tarkista kurssiajat ja varaa paikkasi!
Lue kirjoitus
Työpajalla

12 May, 2018

Työpajalla

Harvaluodon vanhan koulun pihapiiriin kuuluu useita rakennuksia. Vanhan tammen alla olevasta entisestä koulun keittolasta on tehty Luoto Cosmeticsin työpaja. Ikkunasta avautuu kaunis maisema laaksoon peltojen ylle. Yli satavuotinen tammi tuntuu suojelevan rakennusta ja antaa energiaa hyvällä ikiaikaisella tavalla. Vuodenaikojen mukaan maisemassa vaihtuvat värit inspiroivat ja työpajalla onkin hyvä valmistaa kosmetiikkaa ja suunnitella uusia reseptejä.
Lue kirjoitus
Harvaluodon vanhalla koululla

08 May, 2018

Harvaluodon vanhalla koululla

Kun Harvaluotoon tullaan, sinne tullaan jäädäkseen. Niin kävi Mialle ja hänen miehelleen, kun lapset olivat muuttaneet yhteisestä kodista omilleen. Kaksi vuotta kesämökillä käytyään harvaluotolaisuus vei pariskunnan mennessään. Talvisella kävelyllä aurinko valaisi vanhan koulun mäen ja myynnissä ollut koulu sai pian uudet omistajat 30-vuotisen espoolaisuuden jäädessä taakse.
Lue kirjoitus